KLUBBAR

Klubbar

Det finns sju aktiva bowlingklubbar i Turbanhallen. Samtliga klubbar, förutom BK 80, har ungdomsverksamhet.

 

BS Hässle

Hässle är den enda klubben i hallen som består av endast det kvinnliga könet, alltså bara tjejer. Klubben har ett A-lag som spelar i damernas södra Allsvenska och ett B-lag som spelar i NVSK Öst tillsammans med BK Femtionian (59an).
För mer information besök www.bshassle.se.

 

BK Femtionian (59an)

I 59an spelar både tjejer och killar, och klubben har två lag i de nationella serierna. A-laget spelar i herrarnas Sydallsvenska, F-laget i herrarnas division 2 östra Götaland. Lägg därtill ett B-lag som spelar i NVSK Öst tillsammans med BS Hässle.
För mer information besök www.bk59an.se.

 

BK Turbanen

I Turbanen spelar både tjejer och killar, och klubben har tre lag som spelar seriespel. Ett A-lag, ett F-lag och ett B-lag.

För tjejer och killar i åldern 5-18 år finns möjligheten att komma och prova på att bowla med oss. Vi bjuder på de två första gångerna. Träningstiden är helgfria tisdagar kl 17.00-18.00 under bowlingsäsongen. Följande avgifter gäller: 5-15 år 500kr/år, 16-17 år 600kr/år, 18-20 år 1000kr/år. I detta ingår medlemsavgift, licensavgift och matchspel. Träningsavgift: 20kr/gång.

Ungdomsansvarig: Christer Jönsson 0722-095732

För mer information besök www.svenskalag.se/bkturbanen

 

 

 

 

BK Sösdala

I Sösdala spelar både tjejer och killar. Klubben har tre aktiva lag i form av A-lag, B-lag och ett ungdomslag (U-lag).
För mer information besök www.laget.se/bksosdala

 

BK Hammaren

Hammaren består av både tjejer och killar, och klubben tränar och spelar i Hässleholmsserien
För mer information besök www.laget.se/bkhammaren.

 

Göinge HIF

Göinge HIF är hallens klubb för funktionshindrade, där både tjejer och killar spelar. Klubben har tre aktiva 4-mannalag i sitt seriespel.

 

BK 80

BK 80 är hallens pensionärsklubb, och man har många lag igång. Man har fyra aktiva 8-mannalag i pensionärsserien, fyra 6-mannalag i riksserien och tio 4-mannalag i sin interna måndagsserie.
För mer information besök www.laget.se/BK80HLM.